Kislányom 6 hónapos. Váltottunk 2-es tapszerre mert nem úgy láttuk hogy nem elég az 1-es mivel éjszaka sokat ébredt. Viszont utasítja el a 2-es tapszert. Van köze súlynak a tapszer cseréhez?
Figyelt kérdés
Hozza teszem a súlya nem nagy, kicsivel is született. Gyerekorvos szerint kicsi meg a kettes tapszerhez.okt. 1. 21:59
1/5 anonim válasza:
“Gyerekorvos szerint kicsi meg a kettes tapszerhez.”
Akkor mi a kérdés??
2/5 anonim válasza:
Mi soha nem is valtottunk :D Azt mondta az orvos, hogy igazabol nem kell, mert nem sok elteres van a 2 tapszer kozott.
Meg a kaloria is ugyanaz, tehat az az elmelet is megdolt, hogy jobban laktat, ezert jobban alszik tole, mert nem. De azt nyilvan nem tudom, hogy mas tepszereknel mizu, a mienknel igy volt.
Bar oszinten szolva az ejszakai keleseken nalunk az ido segitett csak.
3/5 anonim válasza:
rakj bele sinlacot ha ugy erzed nem taplalja elegge. eloszor csak plusz 1 adagolokanallal, aztan kitapasztalod
4/5 anonim válasza:
Az éjszaki ébredesnwk sok oka lehet. Nem biztos hogy éhes!!!!
5/5 babyboom567 válasza:
3 éves korig itta a gyerekem a humana baby fitt csecsemőtápszert.Nekünk a védőnő és a gyerekorvos is mondta, hogy kb semmi különbség nincs.(én is kipróbáltam minden mást,nagyobb korában tejitalokat is,semmit sem fogadott el, csak ezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!