Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Kb. Mennyit kéne egyen egy 6...

Kb. Mennyit kéne egyen egy 6 hónapos?

Figyelt kérdés

Nálunk :

Reggeli: 150ml tápszer.

10 órai: 50gramm püré + 60-80ml tápszer.

Ebéd: 180ml tápszer.

Délután: 150ml tápszer.

Vacsora:150-180 ml tápszer.

Nem kevés ez? Bárhogy próbálok többet adni neki a tápszerből nem kér többet.

jún. 27. 11:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit kellene egyen egy 43 eves ?

Pont ugyanolyan ostoba kerdes.

MINDEN ember mas. A gyerek is ember nem valami programozott robot.

Annyit egyen amennyit KER.

jún. 27. 11:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz, csak olvastam itt hogy egy evésre másnak ebben a korban 200-300mlt eszik. A család egy része is be szólogat néha, hogy keveset eszik a gyerek, adjak mostmár több pürét neki mert nem elég a tápszer neki.. ha még a 180at se issza meg sokszor akkor nem értem hogy nem elég neki.
jún. 27. 11:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Pontosabban szerintük azért nem eszik eleget a gyerek mert vékonynak érzi mostmár a tápszert és sűrűt kéne egyen.. ilyenről még nem is hallottam hogy a tápszer is lehet vékony mint az anyatej. 😐 Úgyhogy ezt megköszönném ha valaki leírná hogy így van vagy nem. Próbáltam 2-es tápszerre át állni neki, de a 2-esnek fele vissza jött minden evés után. Próbáltam keverve 1-essel, és simán a kettest is. Úgyhogy ezzel még várok kicsit.
jún. 27. 11:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Vékony alatt azt értem hogy nem laktatós. Elnézést a kifejezésért.
jún. 27. 11:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

sosem fogom megérteni az ilyen kérdéseket.

Ha 10ből 8an azt mondjuk, hogy kevés, akkor megtömöd?

Ha egészséges,nem kórosan sovány, jókedvű akkor mit aggódsz?

Vannak sovány gyerekek, lányom is az volt. Mégsem éhezett.

Rokonokat meg kell hallgatni és bólogatni. Te vagy az anyja, nem ők.

jún. 27. 12:16
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem tömném meg,de valószínűleg akkor utánna kérdeznék a házi orvosnál hogy nem-e lehet vas hiányos vagy hasonló. Mert ugye, sok minden okozhat étvágytalanságot.
jún. 27. 12:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jó. Ennyi az igénye.
jún. 27. 15:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
jún. 27. 16:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Neki ezek szerint elég. Ha nem fáradékony, szépen fejlődik a súlya, hossza, alapjáraton kiegyensúlyozott, vidám, élénk baba akkor elég neki. Ha sem az orvos, sem a védőnő nem lát rajta semmit, te sem veszel észre bármi aggasztót (mint pl a fáradékonyság) akkor ne idegeskedj ezen. Nem mindegyik eszik ugyan annyit, az egyiknek nagy az étvágya a másiknak kisebb 🤷🏼‍♀️. Van egy kb mennyiség, ami a többségre ráillik, de egyéni eltérések lehetnek.
jún. 27. 19:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem fáradékony. Egyik nap szinte nem akar aludni semmit, aztán másik nap többet alszik. De alapjáraton nem minden nap. Kissé nyűgös az utóbbi időben. Orvos szerinte fogzik de már 3 hónapja mondta, védőnőnk nincs.
jún. 27. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!