Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Nem akarja meginni a tápszert,...

Nem akarja meginni a tápszert, ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Kislányom 7 hós múlt és kevés tápszert iszik.. 40ml/ 80ml 2 napja.. összesen 350milit ivott egész nap..

120at ivott max max már 6 hós kora óta.

Tápszert váltottam most délre és ugyanaz.. Maga a tápszer a gond.. Mit lehet ez esetbe tenni? Mit adjak neki?

szept. 1. 13:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

40 grammot?

Az egy pisis pelus súlya.

Ne mérd, fogzik, meleg van, nincs étvágya.

Átmeneti időszak, ha valamennyit eszik, iszik, már jó.

szept. 2. 13:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Pelenka minden nélkül mértem evés elött tegnap reggel meg ma reggel.. De fúj köpköd evés közben( püré) a tápszert köpködve tolja el mintha undorodna töle ez ennyire normális??
szept. 2. 13:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Ma összesen evett 130ml tápszer reggel. Délben 55gr püré meg 50gr joghurt és 30ml tej ennyi...
szept. 2. 13:52
 14/16 A kérdező kommentje:
De úgy h reggel 6kor beleivott pár kortyot majd 9kor ujrakinaltam.. es ekkor ivott 130at..
szept. 2. 13:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Jesszusom, ne grammozd már! Egy felnőtt másfél kilókkal játszik egy nap leforgása alatt.

Szerinted mennyi az a 40g? Egyel többször pisilt.

Ha úgy látod beteg, vidd orvoshoz.

Bár először magadat kéne rendbe tenni, mert attól is lehet kaja undora, ha idegbajos vagy már etetés előtt.

szept. 2. 13:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem kértem kritizáló kommentet.. Az vagyok igen, idegbajos és mivel figyelnem kell mit eszik orvosi tanácsra így figyelem is. Azthiszed unalmamban, jókedvemben aggódok? Hidd el te is aggódnál a gyerekedért ha leírnám min mentünk megyünk keresztül

. Szóval te csak ne kritizálj.. Nem látom betegnek. Multhéten voltunk orvosnál.

szept. 2. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!