Beba sensiduo valakinek okozott problémát?

Figyelt kérdés
A doki ezt írta ki, mert a Milumil komfortol fájt a hasa. Van valakinek vele tapasztalata?

júl. 7. 14:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekünk nem okozott problémát. Sőt ez oldotta meg a szorulásos gondot.
júl. 7. 14:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Mekkora cumifejt hasznaltatok?☺️
júl. 7. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem cumisüvegből kapta, ebben sajnos nem tudok segíteni.
júl. 7. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy minden baba mas, kiserletezni kell, hogy bevalik-e es milyen cumisuvegbol.. Nalunk amugy avent natural response cumisuvegbol 3-as fejjel itta 4 hos koratol kezdve 1 eves koraig. Utana cumisuveg maradt,de levaltottuk masik tapszerre, mert mar nem kellet ezt ennie.

De mivel az aventes uvegeket alapbol picit nehezebb szivni, ezert babafuggo. Amibol tudom, hogy csak ugy omlik a tej, az a tommee tippee, azt szinte szivni se kell, probaltuk, de a kisfiam azt nem szerette. Szoval ha nagyon szenved vele, ebbol tutira ki tudja szivni 2-es vagy 3-as fejjel :D

júl. 7. 19:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Ma vettunk neki ilyen tapszert es nagyon meglepodtem siman bepuszilta belole a 120 millit😱 2 honapos szoval nem gaz, csak a tobbi nem ment neki😅 en is megkostoltam, tok finom😂
júl. 8. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ezt eszi, teljesen elégedett vagyok vele. Mindhárom gyerekem Bebát evett, nekünk mindig ez vált be a legjobban.
júl. 12. 19:10
 7/12 anonim ***** válasza:

A fiam ezt ette, ez oldotta meg a hasfájást. A lányom is ezt kapja most, nem fogok végigkísérletezni minden szarral, hiába mondott mást az orvos.

2 hetes a lányom, ő úgy kb 90ml tápit a MAM 0 cumifejjel kap egy étkezésre, de van, hogy ez nem elég neki.

júl. 25. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ettől a tápszertől lehet nagyon híg, sötétzöld a széklet? A zöld még rendben is lenne, mert fel van tüntetve a dobozon, de a híg állag, savanykás szag szerintem nem normális. Nemrég váltottunk, mert az előzőtől nagyon ritkán volt széklete.
aug. 12. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:

8, simán lehet az átszokási idő alatt. Sőt, egyébként is.

Mi most váltottunk a lányommal, a sensiduo túl sűrű volt neki, az átszokás alatt is volt egy kis híg büdi kaka, de most is van.

A doktornő szerint a csecsemők és a cicák 1 dologban iszonyúan hasonlítanak: furcsa és megmagyarázhatatlan változásokat produkálnak, mert csak.

Nem tudom mennyi idős a kisbabád, de a fiamnál pl a fogzás okozott még ilyet.

aug. 12. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
8-as, igen, lehet. De egy ido utan mar nem lesz annyira hig meg budi, viszont a zoldes arnyalat megmaradhat, amig csak tapszert eszik :D
aug. 12. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!