12 ho felett, anyatejről leszokó babámnak milyen tejitalt adjak? Elvesztem a kínálatban
Figyelt kérdés
2024. júl. 3. 17:48
1/16 anonim válasza:
Minek?
Egyik gyerekem se kapott semmit. Tehéntejet se.
2/16 anonim válasza:
Én Milumilt adtam neki, majdnem 4 éves koráig nagyon szerette inni.
5/16 anonim válasza:
A fiamnak is a Milumil vált be. Tápszerből is azt itta.
A Minek? kérdésre válaszolva (első válaszoló) meg azért, mert a gyerek igényli. De az én fiam pl.nem issza meg a bolti tejet. A tejitalt meg szereti. És iszik is napi 2x általában.
6/16 anonim válasza:
A tejital rossz minőségű tápszer.
Ha igényli, akkor még valójában az anyatejet igényli.
Ha azt már nem igényli, nem kell átszoktatni valami műszarra, ami rosszabb a tápszernél.
Tápszeres gyerekemet se szoktattam át. Leszokott, onnantól nem ivott semmi ilyesmit. Tehéntejet se.
Anyatejes gyerekemet meg főleg nem itattam ilyesmivel.
7/16 anonim válasza:
Milumilt próbáltuk, de nem sokáig fogadta el. Úgyhogy semmilyet nem kapott nem sokkal később.
8/16 anonim válasza:
Aki azt írja rosszabb a tejital, mint a tápszer mire alapozza? Általános tévhit, hogy cukrozzák- de a junior italokat se Beba, se Milumil, se Hipp nem cukros verzióban készülnek. Összetevőket tekintve sem sokban különböznek.
9/16 A kérdező kommentje:
Igényli és szükséglet 2 éves koráig. Most rossmann sajatmárkást vettem. Nem nagyon issza :(
2024. júl. 3. 19:52
10/16 anonim válasza:
Mi sose vettünk ilyeneket a gyerekeknek. Ihat rendes tejet, de én azt is ritkán adtam/adok. Nem kell ennyire aggódni ezen.🙂 Nálunk a legkisebbnek elég a víz, ritkán kér tejet. Mellette eszik rendes ételt (16 hónapos). Az első gyerek tápszeres volt, de neki se vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!