Az probléma ha nem úgy készítem el a tápszert ahogy az meg van írva?
Ugye fel kell melegíteni 70 fokra, aztán lehűteni 40re. Én a babának való vízet felmelegítem tetszőlegesre ahogy tudom hogy jó lesz a babának és abba keverem bele a tápszert.
Ez így nagyon helytelen?
Nem tom, sose meregettem hany fokos a viz :D
Vagy forraltam reggel 1 kancso csapvizet es utana abbol mikroban melegitettem a tapszerhez kello adag vizet.
Vagy siman “ babavizet” (szensavmentes naturaqua tokeletes) mikroztam. Ezt nem forraltam.
Ennyi.
Sot, tovabbmegyek, igazabol siman kapta szobahomersekletu vizbol is a tapszert, mert pl nyaron csak ugy ette.
Nem probléma.
Én is a babavizet melegítettem mikróba “ihatóra” és úgy kevertem hozzá a tápszert.
Egy bizonyos életkor után a csapvizet sem kell forralni. Baktériumokat ölöd csak a forralással már ha van. A nehézfémet, nitrátot nem, mivel az oldott anyag koncentráció megmarad.
Ha arzéntől ilyenektől tartasz csak babavíz a jó. Mondjuk a palack miatt mindig elgondolkozom a mikroműanyagokon... régen volt amúgy csecsemőkút felénk. Mi onnan hordtuk sokáig a vizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!