Megunta a tápszert?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje nem akarja meginni az 5 hónaposom a tápszert, inni iszik vizet is, teát is, de a tápszerből eddig 200at amit megevett mostmár csak 100-120at eszik. Napi 4x-5x. Próbáltam a hozzátáplálást de egyenlőre nem megy, szóval nem erőltetem. Keményebb a széklete amit aztán nehezen tud kinyomni.. próbáltam más tápszert, de el sem fogad mást. Mit tehetek?

jún. 19. 08:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg lehet hogy nem tápláló már neki az 1-es, és próbáljak kettesre váltani?
jún. 19. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk vedd el tole a vizet es a teat is. Nyilvanvaloan ha eltitodik, nem fogja meginni.

Oke, vizet adj neki, ha gondolod, de nagyon figyelj a mennyisegre! Ne hagyd, hogy tapszer helyett igya.

jún. 19. 08:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem a tápszer helyett issza. Nem kap olyan sok vizet hogy eltelitődjön tőle. A napi tea és a víz fogyasztása max. 25-50ml egy nap. Az is inkább tea a pukik miatt mert a cseppek nem váltak be.
jún. 19. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Melyik tápszert eszi? Nem jön a foga esetleg?
jún. 19. 09:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Jön a foga, de nem gondolom hogy azért csinálná, 100ml-t 3 perc alatt megeszik akármit csinálok, de utána már akármit csinálok nem akar többet.
jún. 19. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Kisfiam akkor nem evett tápszert mikor jött a foga. A korábbi napi 1 literből lett 600-700 mili. Nála is az volt, hogy csak annyit evett amivel még éppen nem éhezett. Így 70 miliket evett, ha 120-130at megevett már boldog voltam. Amúgy ha este is annyiszor kel mint eddig, akkor nincsen gond. Nekem pl átaludta az éjszakát, mindig azt hittem kelni fog mert keveset evett, de nem.

Amúgy a dentinox evés előtt pár perccel felkenve tud segíteni, akkor kicsit többet megeszik. Illetve fájdalomcsillapító. Utóbbit csak akkor alkalmaztam mikor már annyira fájt neki, hogy konkrétan sírt.

jún. 19. 12:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Az éjszakát az enyém is át alussza. 3 óránként eszik mert még úgy kéri, de volt hogy csak 4,5 óra múlva kellett neki. Próbáltam a gyógynövényes OSA gélt, de az nem használt. A dentinox használhatóbb?
jún. 19. 12:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Dologel gyógynövényes, nekem az csak addig használt amíg csak a fogcsírák mocorogtak. Mikor már ilyen tünetei voltak, akkor csak nyalogatta le mert finom.

A dentinoxban helyi érzéstelenítő van. Napi 3-4x lehet összesen használni. Nekem evésnél segített, többet evett kicsit. Amúgy ha ugyanúgy átalussza az éjszakát akkor nincsen gond. Amíg nem fogy, meg van a napi 6 pisis pelus addig ne aggódj. Nekem növekedési ugrásoknál behozta.

jún. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!