Megunta a tápszert?
Mondjuk vedd el tole a vizet es a teat is. Nyilvanvaloan ha eltitodik, nem fogja meginni.
Oke, vizet adj neki, ha gondolod, de nagyon figyelj a mennyisegre! Ne hagyd, hogy tapszer helyett igya.
Kisfiam akkor nem evett tápszert mikor jött a foga. A korábbi napi 1 literből lett 600-700 mili. Nála is az volt, hogy csak annyit evett amivel még éppen nem éhezett. Így 70 miliket evett, ha 120-130at megevett már boldog voltam. Amúgy ha este is annyiszor kel mint eddig, akkor nincsen gond. Nekem pl átaludta az éjszakát, mindig azt hittem kelni fog mert keveset evett, de nem.
Amúgy a dentinox evés előtt pár perccel felkenve tud segíteni, akkor kicsit többet megeszik. Illetve fájdalomcsillapító. Utóbbit csak akkor alkalmaztam mikor már annyira fájt neki, hogy konkrétan sírt.
Dologel gyógynövényes, nekem az csak addig használt amíg csak a fogcsírák mocorogtak. Mikor már ilyen tünetei voltak, akkor csak nyalogatta le mert finom.
A dentinoxban helyi érzéstelenítő van. Napi 3-4x lehet összesen használni. Nekem evésnél segített, többet evett kicsit. Amúgy ha ugyanúgy átalussza az éjszakát akkor nincsen gond. Amíg nem fogy, meg van a napi 6 pisis pelus addig ne aggódj. Nekem növekedési ugrásoknál behozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!