2 hónaposan megunta a tápszert?
Sziasztok
Volt valakinek hasonló probléma a babájával?
Kislányom 2 hónapos,tápszeres egészségügyi okok miatt...több fajta tápszert kipróbáltunk már,de egyiket sem hajlandó ugy elfogadni,hogy a napi tápszer adagja meglegyen
30-40 ml amit szépen megeszik,és utána löki ki a nyelvével,elutasítja
Probáltam,hogy 4 óránként egyen,de ugy sem javul,és ugyanugy keveset eszik,lassan 4 hete ez van,több orvosnál voltunk, 3 napot kórházban is voltunk,mert 350 ml evett meg,és be volt esve a kutacsa
Bekerültünk,és semmit nem adtak neki,csak etessem,és figyelték
Ott tartozkodásunk alatt is max amit megevett 400 ml...vérvétel negativ,hasi uh negativ,hazaengedtek és azóta is ugyanez a helyzet
Aluszékony is,belealszik az evésbe
Hétfőn státusz,ki fogok könyörni egy ujabb vérvételt,hogy a vasat is megnézzék,mert ez szerintem nem normális,hogy igy eszik
A kórházban a vasat nem nézték
Javasolták,hogy adjak pár korty vizet is,azt érdekes módon szépen meginná mindet,ugy kell elvenni tőle
Jelenleg Milumil komfortot eszik,elötte Beba sensiduo,elötte Milumil Prosyneo volt...
Nem tudom mi a probléma, 3.gyermek,de én nem találkoztam ilyen helyzettel,teljesen kétségbe vagyok esve
A napi 500 ml elérése kész küzdelem,siralmas a helyzet
Vizzel együtt ugy ahogy megvan a 600 ml,de ez is irtó kevés
Hízása sem megfelelő,és a dokik leráznak bennünket...vagy azt hiszik túlzok vagy nem tudom,de nem foglalkoznak velünk
3 kg született,most 4500 gramm
Június 20-án volt 4235 gramm
Még a heti súly gyarapodás sem megfelelő,hetente mérem
Mit tanácsoltok,kihez forduljunk,milyen magánorvoshoz ezzel a problémával?
Vagy aki volt ilyen helyzetben,leírná mi volt a gond,és hogy mikor lett jobb?
Félek,hogy ez az evés igy marad,nem is tudom mi lesz,ha már 700-800 ml kell majd meginnia,hogy fogjuk teljesíteni,ha már most ez van
Pedig mindig akkor adom a tápszert amikor kéri,de ahogy irtam,elutasítja,és belealszik az evébe
Probáltunk más fajta cumisüveget,de csak a Mamosat fogadta el
Lecseréltem 2es cumifejre ...de igy is van hogy 30 ml megivása 30-40 perc...szóval kivagyok teljesen
Kérlek adjatok ötletet,hogy mit csináljak? Kihez forduljunk?
Köszönjük
Ha jól értem 1500 grammot hízott 2 hónap alatt. Az havi 750gramm
Az miért nem megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!