Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 4 hós babám miért nem eszik...

4 hós babám miért nem eszik eleget?

Figyelt kérdés
180-210et megevett napi 5x.Most meg 120ml után büfiztetem egyet mert eltolja a cumisüveget, és amikor újrapróbálnám neki adni elkezd sírni. Valakivel volt már hasonló. A 4 hós oltás óta ezt csinálja,6 napja kapta.
máj. 30. 10:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%
De értjük, tudod nekem 2 gyerekem is van. És soha nem ugyanannyit ettel, mindig változott, de sosem görcsöltem így rajta, ha kevesebbet evett és nem kért, ez volt, amíg jókedvű, vidám baba volt, nem stresszeltem ilyen hülyeségen, mint te
jún. 6. 07:00
 22/30 A kérdező kommentje:
oké jó neked.Ne stresszelj hülyeségen, én nem tartom a babám étkezését hülyeségnek. Szép napot.
jún. 6. 07:05
 23/30 anonim ***** válasza:

Igen, elhúzódhat hetekig a fogzás. Ez teljesen normális. Az is, hogy a gyereked egy kicsit kevesebbet eszik.

Akkor van gond, ha SEMMIT nem hízik, vagy ha fogyni kezd.

Az is lehet, hogy azért eszik kevesebbet, mert a szervezete nem igényel többet, hisz eddig bőven túlteljesített hízás terén. Okosan össze vannak rakva, a természet jól megoldotta ezt az évezredek alatt.

jún. 6. 07:44
 24/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem akarlak elszomorítani de nálunk is ez megy, és az enyém már 6 hónapos de nem hogy javuljon a helyzet, egyre rosszabb az evéssel. Nálunk is a 4 hónapos oltás után kezdődtek a nem evéses dolgok. Én is kiakadok állandóan hogy nem eszik pedig azelőtt nagy étkű volt. Voltam vele orvosnál, annyit mondott hogy be van duzzadva az inye, biztos fogzik, szerinte nem beteg. Ettől függetlenül én is halálra idegelem magam a gyerek evése miatt mert fogacska még sehol de enni meg alig akar. Próbáltam a hozzátáplálást, az sem megoldás a mi helyzetünkben. Szóval, kitartást neked, tudom min mész keresztül, de még én sem tudom a megoldást. :(
jún. 19. 12:28
 25/30 A kérdező kommentje:
Utolsó na ez az állapot eltartott kb június 11ig,ez az alig evés stb aztán visszajött 180-210eket lehuzott majd most tegnap ota megint nehezkesen eszik..
jún. 20. 10:10
 26/30 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs hogy miért van ez. Gondoltam arra, hogy nem-e vashiányos, mondjuk tápszeres babának elvileg benne van a tápszerbe amennyire szüksége van. Említettem az orvosnak hogy nem-e az, de mondta hogy akkor sápadt kéne legyen és aluszékony. Hát, az enyémnél változó az alvás. Van hogy 1,5-2 órákat alszik naponta, aztán meg most jó ideje örülök ha le tudom tenni 3x30 percet. Úgyhogy már ötletem sincs.
jún. 20. 11:18
 27/30 A kérdező kommentje:
Nekem alszik masfel /2 orat 2x meg 40 percet késő delután.
jún. 20. 11:21
 28/30 anonim ***** válasza:
Az éjszakát végig alussza?
jún. 20. 12:08
 29/30 A kérdező kommentje:
igen, 21h-5/6ig majd itt eszik és visszaalszik
jún. 20. 14:29
 30/30 A kérdező kommentje:
20h/20h30kor van az utolso tejcsi majd megy aludni.
jún. 20. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!