Hogy vacsorázzon a kisfiam ebben az esetben?
Nalunk az 1 eves reggel-este kap tapszert, de mar nem sokat ker, csak 90-120 ml, attol fugg milyen kedve van.Ezen kivul napi negyszer eszik darabosat, kap vacsit es a vacsi utan 2 oraval fekszik le kb, akkor iszik meg tapszert.
Puret en mar nem annyira eroltetnem kerdezo, jo lenne darabosat ennie, sinlac meg nem tudom mire kell.
Nem hizik megfeleloen?
Amugy en tejfeherje erzekeny vagyok, nalunk fel se merult a tejmentes tapszer, de a kisfiamnak semmilyen tunete nem is volt ra soha, tejtermekekre se.
1 évesen pürét?! Sinlacot?
Adj neki rendes kaját
Köszönöm a válaszokat!
Alapvetően már ugyan azt eszi mindig, mint mi, kis módosítással (kevesebb fűszer, stb), ezt úgy darabolva, hogy egyedül is tudjon próbálkozni, de vacsorára eddig tejpépeket kapott. Elnézést, rosszul fogalmaztam a pürével, tejpépre gondoltam, csak mindig keverem a 2-t szóban.
Hízik amúgy szépen. A Sinlacot a védőnő javasolta, hogy azzal "sűrítsem" a tápszert.
Főleg azért maradt a Pregomin, mert HA-s tápszerrel kezdtük, de attól puffadt, és ez így nem csak tejfehérje, de laktózmentes is. Sajnos 1,5 hetesen már tápszert kellett kapnia, mert kórházba kerültem, és akkor elapadt a tejem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!