Szerintetek ez normális vagy túl aggódom az egészet ?
Van nálatok is olyan hogy pl délben eszik a baba utána kb másfél órát fent van, 3 kor kene kb ennie de mivel el van nézelődik, játszok vele kb 2 ora múlva be alszik és az istenért se kell csak olyan 4-5 kor. Ami azt jelenti hogy 3 ora után nem tudom megetetni. Ugye az elején szigorú 3 óránkénti cici volt, de már sajnos nincs tejem úgyhogy tapszer lett.
3 hónapos a kisfiam, 120-130ml eszik egy nap és ki szokott jönni a napi 6x eves de ezt a 3 óránként eves nem jön ki mert mindig bealszik.
Elején fel kellet kelteni,de most már ne keltsem ugye?
Úgy nézett ki a mai nap is hogy
Reggel 5,10,14,18,23
És ugye majd most valamikor éjszaka. Szóval van hogy 5 ora múlva eszik mert ugye be alszik. Ez gond vagy nyugodtan hagyjam és ne is gondolkodjak hogy felkeltem. Csak felek hogy éhes és alszik és nem kel fel és ahhhh tudom kicsit túl gondolom ne bántsatok, csak nem akarom rosszul csinálni és mindig sajnálom ha eltelik 4-5 ora hogy még mindig nem evett :(
Lehet félre olvastam, és úgy értetted, hogy elég a tapszer nem kell cici :)
De most már leesett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!