Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Csak olyan tápszert adhatok a...

Csak olyan tápszert adhatok a 3 hetes babának amit az orvos ír fel vagy adhatok neki mást?

Figyelt kérdés

2024. márc. 1. 23:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vidd gasztros orvoshoz. Ő talán tud jobbat ajánlani.
2024. márc. 2. 14:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos olyan tápszer nem létezik, ami minden babának jó. Ha úgy érzed a háziorvos nem vesz komolyan, keress olyan dokit, aki igen. Mi itt megírhatjuk mi vált be, de attól Neked még mindig kísérletezni kell.
2024. márc. 2. 17:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem találták még fel azt a tápszert, ami minden babának jó lenne.

Seaz sem jó, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi félét adtál neki. Picike még, most tanul emészteni.

2024. márc. 2. 18:42
 14/22 A kérdező kommentje:
Jelenleg most a 6. Tápszernél tartunk…valószínűleg tej fehérje allergiás azért nem vált be eddig semmi…
2024. márc. 4. 22:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Szegény gyerek 🤦‍♀️🤦‍♀️

Az azért megvan, hogy 3 hét alatt 6 tápazer rendesen kikészítette az emésztését, ami egyébként is kezdetleges?

Egy újszülöttnek meg kell. Tanulni emészteni, KAKILNI, mert ilyeneket nem nagyon csinál a pocakban.

2024. márc. 5. 06:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
3 hét alatt 6 fajta tápszer rengeteg... Alapból minimum 1-2 hét kell mire a szervezete megszokja a tápszert..... És lehet hogy azon kívül hogy még nemtudja rendesen kontrolálni a kaki dolgát, elengedni az izmait nincs is semmi baja.. Te meg már 6féle tápszerrel megküldted a pici gyomrát....azért ez durva neharagudj...
2024. márc. 5. 13:06
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
#16-os, ha jól értem nem kakigondok vannak, hanem refluxgondok. Az azért nem a záróizmok kontrolljától függ.
2024. márc. 5. 13:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#17, az első kérdésében még kakigondok miatt váltott
2024. márc. 5. 13:36
 19/22 anonim ***** válasza:
A reflux gondokra írtam a sűrítőt,amit a tápszerhez kell keverni... :) de az hogy ha normál állagú a kaka és nem bír kakilni az nem a tápszertől van... Pláne ha 6 féle tápszer után is fennáll a probléma :) 16os voltam :)
2024. márc. 5. 15:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is sok a 6 tápszer én is soknak érzem, de nem akarok az orvossal szembe menni, mégiscsak ő az orvos, ő csak jobban tudja mint én. Végül ő döntött, hogy melyik tápszert vegyem, nem vettem meg magamtól, de mostmár remélem normalizálódik a helyzet. Az elején nem azzal volt a gond, hogy nem tanulta meg a kakilást, hanem azzal, hogy olyan kemény volt szegénynek, hogy azért nem ment neki. Aztán az AR-es tapszertol hasmenese lett és iszonyatosan fel volt puffadva. Most a Pepti+Nutriton remelem beválik neki…
2024. márc. 5. 17:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!