Melyik vált be? Tommee Tippee vagy Mam cumisüveg? Mennyire könnyű a babának kiszívni a tejet az üvegből?
Nem szeretném hogy fél órát szenvedjen mire kiszívja.
Köszönöm:)
Én tegnap etettem egy babát aki most született a családba, avent üveggel. Borzasztó volt, több mint 1 órát küzdött az üveggel és úgy se tudta kiszívni a tápot és nem volt sűrű a tápszer.. Ésss 3as gumival.
Szóval az avent nálam kizárva.
Akkor ez babafüggő ezekszerint.
Szegénykém pedig olyan erővel szívta és nyelt folyamatosan.. 😄
Mi tommee tippeet használjuk.
Kap anyatejet és tápszert is, ezzel nem lett cumizavaros.
Szerintem sokkal inkább alkalmazkodik a szívás ahhoz mint ahogyan ciciből kellene, mint a MAM... A mamnak végét rágja a gyerek, ami pont ellentétes azzal mint ahogy a mellet kellene szívni.
Szerintem a tommee tippet a legegyszerűbb takarítani. Amíg a mamot 1000 darabra kell szedni és bent maradhat a maradék a zugokban addig a 150 milis tommee tippeenek elég nagy a nyaka ahhoz, hogy a mosogatószivacs rendesen beleférjen, 2 törléssel meg van az ember, nem kell üvegmosó kefe. A 260 milishez már vékony kéz kell, de én még azt is el tudom mosni üvegmosó nélkül.
Lehet hozzá kapni bele illő tápszer tartót, amit az üvegbe lehet tenni és nem foglal külön helyet a táskában ha valahova menni akar az ember.
Akik panaszkodni szoktak rá pont arra panaszkodnak hogy túl gyorsan folyik belőle, az én kisfiam nem egy mohó típus, neki pont jó.
Aventet is próbáltuk abból valamivel lassabban folyik, és csak 130 milis a kis üvege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!