Teljesen tápszeres kisbaba etetésre mennyit költöttetek összesen? Elejétől végéig?
Kérlek ne kezdjetek a kommentekben anyatej-tápszer harcot. Nem ezért teszek fel kérdést.
Köszönöm:)
Sok. Plusz bele kell kalkulálni, hogy diétás tápszert is kellett ennie, valamint iszonyat sokat próbálkoztunk, mert nem fogadta el, vagy valamiért nem volt jó a tápszer. Emiatt legalább tíz doboz különböző tápszert vettem, darabját 3-5 ezer forintért, és pár adag hiányzott belőle, aztán kuka... De olyan is volt hogy feltankoltam az aktuálisan beváltból örömömben, és a második doboznál eczemas lett tőle...
Csúcsidőben heti közel két doboz is elment, darabja a korábban említett 2-5 ezer volt, leginkább a közel ötezres árkategória. Szerintem is 2-400 ezer körül lett a gyerek féléves koráig. Nálunk annyival speciálisabb a helyzet, hogy öthónapos kora óta erősen le akarja magát választani, úgyhogy már most töredéke fogy a tápnak.
Sose adtam össze, de rengeteget. 4 hónapos koráig vegyes volt, az anyatejes próbálkozásra is több százezer ment el (nem vicc - tejserkentők, sns készülék, dupla fejő, medela calma... Ha tudtam volna akkor az izomtónuszavar plusz gótikus szájpad okozza, költhettem volna csak a gyógytornara).
Utánna a tápszeres próbálkozás se ment simán. A sokadik vált be, az is sűrítővel. 8 évvel ezelőtt támogatottan is 40 felett volt egy hónap és 2 éves koráig ette, utána meg 7 éves koráig malnutritációra késztápszert (nutrini).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!