Hogy bofiztessem a babám pl az esti altatásnal ? Issza a tápit úgy tud el aludni nagy nehezen viszont ha fel veszem Bofizni egyből fel kel
Ti hogy csináljátok ?
Nagyon nehezen tud el aludni szóval örülök ha alszik szegény. Nagyon hasfajos
Éjszaka én sosem büfiztettem, pedig a lányom tudott ám produkálni szép nagy bukásokat és még hasfájós is volt. Szerintem éjszaka lazábban az izmok, szervek, így ha a baba nem igényli külön, nem kell böfiztetni.
Én csak kivettem a kiságyból, vagy fogtam a cumisüveget, később már azt sem, megírta a tápszert és aludt tovább. Egyszer sem bukott éjszaka.
Nektek mi bajotok van 4,6,7? Ha böfizik a baba, ti hogy mondjátok, megböfögtetem? Ja és ti biztosan nem becéztek semmit, hogy így le kell szólni az anyukát a tápi szó miatt...csomóan hívják így amúgy. Egyre frusztráltabbak az emberek.
Kérdező, én is azt tudom javasolni, amit előttem, hogy kicsit szakítsd meg böfiztetni, addig adj neki cumit, sétálj vele, rázogasd. Valószínű, hogy a tápszer másik felétől újra bealszik. Nálunk is muszáj a böfizés, különben vagy visszabukja a lányom, és akkor szörcsög az orra és arra felkel, vagy pukizik egész éjjel és nem alszik :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!