Milyen cumisüveget vegyek?

Figyelt kérdés

Van egy 6 hetes babám aki tápszeres, nem rég váltottunk Beba Sensiduora, de nagyon sűrű. A Philips Avent nem vált be, pedig vettem rá 2-es fejet, van Tommee Tippee abból pedig ömlik.

Segítsetek, aki ilyen tápszert ad a babájának milyen cumisüveget használtok?

jan. 1. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi MAM-ot használunk. A philips nekünk nagyon nem vált be. A MAM-osba csak cseréltem az igényeihez mérten a cumi fejet.
jan. 1. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
A philips aventes cumisuveg egy remalom.. kisfiam volt hogy tobb mint egy oraig evett egyszeruen alig jott belole, ekkor dontottem ugy hogy lecsereljuk, nekem a mamos valt be, de lassan nagyobb meretre kellesz valtani igy gondolkozom a bibses uveg cumisuvegen.
jan. 4. 15:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Nektek melyik tommee tippeeből ömlik?

Én is cumisüveg keresőben vagyok. A Tomme Tippeből ami a pelenka.hu-s csomagban volt közel egy óra volt amire a kisfiam kiszívott 90 ml tápszert (a cumi fejre 1-es van írva).

Medela Calma hasonló.

Most kezdek attól félni, hogy a kisfiam nem tud szívni..

jan. 16. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!