Milyen cumisüveget és popsikenőcsöt vegyek az újszülöttnek?
Nekem is a sudocream-et ajánlotta a védőnő. Gyógyszertári fel lesz írva de a kórházi csomagba is be kellett rakni valamit így megkérdeztem..
Ismerősöm is áttért erre, mert a neogranormont nem bírta a pici bőre.
Cumisüvegből nekem is egy van, aztán ha kell még, lehet azt venni.. ha nem terv szerint alakul a szoptatás szerintem a 2 is édes kevés lenne, csak anyatejesnél meg nem hiszem, hogy annyira kellene.
nem használtam cumis üveget soha.
volt persze, ajándékba kaptam egyet de sosem bontottam ki.
a csecsemő szopjon és kész.
utána meg igyon pohárból, de 6 hónapos koráig nem kell neki semmi.
10 éves a lányom...
Popsikrémből mindenkinek más jön be, ki kell kísérletezni. Érdemes többféléből megvenni a legkisebb mennyiséget, aztán meglátjátok, nektek mi jön be (ne vakold vastagon egyiket se, mert a krém eldugítja a pelus felületét és nem nyeli el olyan gyorsan a pisit!).
Cumisüvegből most ne vegyél semmilyet, ha szükségetek lesz rá, vesztek majd, mindenhol kapható.
Mi cumisüvegből MAMosat vettünk. Kellett is a kórházba nem jött a tejem és kapott tápszert! Egyébként mi MAMos kezdő csomagot vettünk. Aztán sajnos késöbbiekben is kellett a pótlás.
Popsikrémből én a kórházba naturland-os popsivédő krémet vittem,utána meg azt használtuk amit a védőnő kiírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!