Anyukák akik a tápszer mellett döntöttek, elmondanátok miért?
20- as válaszolónak igaza van.
Lehet aki lepontozza nem tudja, hogy min mentünk keresztül.
A lányom súlya csak csökkent, nem hízott semmit, úgy, hogy tápszert is adtam neki, 3 óránként keltenem kellett enni, éjszaka is minden tortúra után ( szoptatás, tápszer, pelus csere, visszaaltatás …) fejtem magam, mellette ott egy másik gyerek is, aki rád vár, de neked egyszerűen nincs időd rá, mert reggeltől estig ezt csinálod.
De eljön az a pont, amikor azt mondod, hogy más gyerek is felnőtt tápszeren, attól nem leszel rossz anya, amit tudtál, azt megtetted.
De ezek után is bűntudatod van, mert feladtad.
az az 57%os az egész kategóriát hónapok óta lepontozza
vagy valami hülyegyerek vagy valami hormonhaborus veterán lesz. ne törődj ezek vele. 😀 gyagyás..
A terhesség vége felé magas vérnyomásom lett. Nem igen használt a vérnyomás csökkentő, így meg kell indítani a szülést.
A magas vérnyomás maradt, de a szoptatás mellett szedhető gyógyszer továbbra sem használt,pedig már napi 8 szemet szedtem, ami azt jelentette hogy 160-180/110 körül mozgott a vérnyomásom.
Nem tudtam felkelni, nem tudtam már ellátni sem magamat sem a babámat, sem a testvérét normálisan. Egy hónapig kűzdöttem így, akkor már bekerültem a sürgősségire.
Akkor azt mondtam elég volt, adjanak inkább másik vérnyomás csökkentőt, de azzal viszont nem szoptathattam.
Így onnantól még kb egy hétig a lefagyasztott anyatejet kapta a babám, majd tápszeres lett.
Szerintem te olyanra gondolsz,akiknek volt teje ,de mégis tápszert adtak a babának.
Nekem pl.volt,de koraszülött volt a lányom.Egy darabig fejtem,de aztán elapadt.Biztos a sok idegesség.
Aztán a 2.lányom nem volt koraszülött,tejem is volt/van,de majdnem feladtam,mert annyira fájt a mellem.Már 5 hónapos,órülök ,hogy kitartottam.Ez is egy indok szokott lenni,amiért nem szoptatnak.Mármint a mell fájdalom.
Valakit kiráz a hideg,hogy a mellét egy gyerek szájába agyja ,vagy nem akarja ,hogy megereszkedjen.Fontosabb nekik a külső,mint a babájuk.stb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!