Hozzátáplálásról valaki tud nekem küdleni egy táblázatot? Hogy kell csinálni? Melyik étkezést váltsam, mennyit adjak a babának? Vízzel vagy víz nélkül?
3 hetes kora óta tápszeres. Jelenleg 4 hónapos. 10 ml vízet iszik egy nap, nem szed konakint sem.
Mit kell tudnom? A védőnőm azt ígérte majd átküldi a táblázatot de szarik a fejemre. Amit neten találok teljesen eltérő egy két dologban.
Még nem tud ülni a babám. Azt írta az egyik oldal csak akkor szabad ha már tud ülni...
Mondjuk nem gond, hogy nem küldte a védőnő, mert még 2 hónapig egyáltalán nem aktuális.
És először csak kóstoltatsz, nem étkezést váltasz ki...🤦♀️
Nyílván ezt nem tudtam ezért kérdeztem nem kell bunkóskodni.
Az orvosunk azt mo dta most kell kezdenünk illetve a vedőnő is azt mondta 4 hónapos kórtól...
Az érvenyes nemzetközi irányelvek szerint 6 hónapos kortól kezdődik s hozzátáplálá, mivel előtte még nem érett rá az emésztőrendszer.
Sajnos még vannak olyan orvosaink, védőnőink, akik 30 évvel vannak lemaradva az orvostidomámy fejlődésétől.
Sajnos láthatóan ilyeneket fogtál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!