Egy éves korig. A spec tápszereket szakorvosi javaslat esetén írják ki tovább. Minden más egyéves korig.
Én azt csináltam hogy a gyerek első szülinapja előtt három havi adagot kiírattam... Úgyhogy 15 hős koráig jó volt.
2023. júl. 11. 14:58
12/16 anonim válasza:
1 eves korig irhat receptre, tamogatassal.
2023. júl. 11. 15:25
13/16 anonim válasza:
Beba sensiduot eszik a kisfiam, nekem azt mondta ra az orvos, hogy 3 eves koraig fel tudja irni. Bar meg csak 3 honapos, talan annyira sokaig csak nem kell tapszer :D
Amugy nincs erzekenysege tudtommal a babamnak, csak mas tapszerektol bukott, ez valt be. De ugyanugy gyerekorvos irta fel, nem volt szakorvosi javaslat.
Viszont nyilvan mar nem sokkal olcsobb felirva se, mint a teljes ara, mert jocskan megvontak rola a tamogatast.
2023. júl. 11. 16:00
14/16 anonim válasza:
7 hónapos korától kapott a fiam 2-es tápszert, addigra fogyott el az 1-es. És igen, a 2-est 1 éves korig írja fel. De én úgy csináltam, hogy 1 nappal a születésnapja előtt irattam fel, és a maximumot, amit lehetett. Talán 6 vagy 8 doboz volt. Így még kitartott egy ideig. Utána már boltban vettem a 3-mas tejitalt.
2023. júl. 11. 18:53
15/16 anonim válasza:
Születésétől kezdve több tápszert váltunk ki, mint amennyit megeszik. Direkt. Így készülünk az 1 éves kora utáni időszakra, amikor már nem adnak receptre tápszert. (Lejárati dátum ellenőrizve, de mindig a legrégebbit bontjuk ki.). Ezt csináltuk a bátyjánál is, így fél évig még volt tápszere 1 éves kora után. Ha belefér anyagilag, akkor ezt javaslom.
2023. júl. 11. 22:21
16/16 anonim válasza:
1 éves korig írt fel a doki. Én szemrebbenés nélkül kértem a szülinapja előtt 2 héttel, hogy írjon fel még egy adaggal, pedig volt még az előzőből is. 3 recepten 6 db-ot írt fel mindig egyszerre, így 8-9 dobozzal indultunk neki a szülinapja utáni időszaknak. Megjegyzem azért nem olyan egetrengetően nagy már rá a támogatás, így nem haltunk volna bele, ha teljes árat kell fizetni érte, de ami jár az jár. Kb. 1,5 éves koráig elég lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!