Segítség! Ti felébresztenétek?
Három hónapos kisbabám. Megevett 130 ml majd két és fél óra után ujra 130ml A ilyen sokat még ennyi idő alatt nem evett. Maximum 115ml volt néha néha neki .. 6 órája nem evett azóta már kétszer is aludt próbáltam etetni de csak sírt legutobb, most alszik. Nem tudom ,hogy most már felébresszem e vagy hagyjam aludni és ha felébred akkor megetetem.
Ilyen még soha nem volt hogy napközbe ilyen sokáig ne egyen.
Este normális megszokott. De napközben 2-2.5 óránként eszik
Mostmár 6.5 óra 😊 atya eg 😅
Hat igen erre gondoltam. De meg is ..
Oh mintha ébredne ! Hurrá hátha 😄
130ml 3 hónaposan? Nem kevés?
Bocsi csak azért kérdezem mert a 2.5 hetes "kisbabám" eszik 90-110ml tejet/tápszert, és kezdő vagyok. Valamit mi rosszul csinálunk? 4400 gramm a babám.
Felkelt aztán 6.5 óra telt el így a két éves között . Ilyen meg nem volt soha 😊
De igazatok van hagyom aludni . Az este viszont nem olyan volt mint szokott lenni. Hamarabb felkelt enni. Most reggel 5 van és küszködik a szelekkel és már kakálni is szeretne szerintem így nyugtalanul alszik de alszik. Én viszont ilyenkor már nem tudok. Csak ha ő is alszik mélyen 😁
6.3kg és ma vagyunk 3 hónaposak. Pontosan nem tudom a súlyát most ezt 2 hete mérte az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!