Mit tennétek a nagytesóval, ha felébresztené a beteg, nehezen elaltatott kistesóját?
Szia
Az hogy elmondod neki miért nem szabad ezt hasztalan volt?
Jobbat sajnos nem tudsz tenni szerintem minthogy amikor elaludt a kicsi, mész a nagyobbhoz és beszélgettek kicsit játszotok, össze bujtok.
Egy másfél éves fiam van még csak, de szerintem ezt tenném ha ilyen helyzetbe kerülnék
Annyival arnyalnam, hogyha annak ellenere, hogy vele is foglalkozva volt (pl. apuka?), es megis direkt felkeltette, akkor kijarna a buntetes. (Nem megutni!!)
De az a buntetes elott es utan is tudatositani kell benne, hogy ot is ugyanannyira szeretitek. A buntetes nem annak a jele, hogy nem szeretitek, hanem hogy eppen akkor rosszul viselkedett.. Es nem csak mondani, hanem eszerint is cselekedni.
Nyilvan ilyenkor jo, ha apuka is gyerekezik, mert akkor nem egy embernek kell szimultan ketfele figyelnie.
Ezt, hogy csinálta? Bement a kistesó szobájába és ott üvöltött? Miért engedtétek be?
Hány évesek?
8, szerinted pl: egy átlagos méretű lakásban van bármi jelentősége, hogy hol üvölt? :) Nem mindenki lakik hodályban.
Egyébként megesik. A beígért "természetes következmény" a büntetése. "Ha felébreszted a tesódat, nekem vissza kell mennem altatni, így nem tudunk se olvasni, se játszani, magaddal tolsz ki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!