Hány hónapos koráig fertőtlenítetted a kisbabád üvegeit?
1 hónapos gyereknek sem sterilizálok!
Már minek!
Az oviból a nagy tesó mindent is haza hoz.
Ha beteg lesz a kicsi valoszinű nem a cumisüvegtől!
Első gyereknél talán tovább voltam lelkes és sterilizáltam és vasaltam a ruháit!
A nagynak kb 6 hónapos koráig sterilizáltam mindent.
A kicsi 4 hónapig anyatejes volt. Első használat előtt sterilizáltam a cumisüvegeket, utána már nem.
A nagynak szerintem 6 hónapos korig kb.
A kicsinek most valamiért tovább. Persze nem kellett volna, de valahogy bennem volt a rutin, hogy délután mindig elsterilizáltam az üvegeket. Aztán 10 hónaposan lecseréltem nagyobbra az üvegeket, és ezek nem férnek be a mikróba. Szóval leszoktam róla. :D
Talán az első hónapban még sterilizáltam... Bár az én lányom végül nem fogadott el cumit, és anyatejes a kezdetektől.
Cumisüveget a hozzátáplálás kezdetekor kapott, vízzel, de azt sem sterilizáltam soha. A vizet sem forraltam, csapvizet adtam.
Semeddig.
Ment a mosogatogepbe a tobbi melle. Bar az is igaz h kb havi 1x ha hasznalni kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!