Nem akarja elfogadni a cumisüveget?
Sziasztok!
A kisbabám anyatejes+tápszeres. Néhány napja nem igazán akarja elfogadni a cumisüveget napközben, pedig látom rajta,hogy éhes szegény. Többször próbálom neki adni, szünetet is tartok. Olyan néha, mintha nem tudná,hogyan kell elkezdeni enni belőle, mert ha sikerül, akkor viszont nincs gond,megeszi a tápszert, szóval nem a tápszerrel, hanem a cumisüveggel lehet a gond. Lassan 3 hónapos lesz a babám, az elejétől ezt az üveget (avent natural)használjuk, persze a fejet már cseréltem rajta. Nem tudom,hogy miért van ez, szerintem nem fáj sem az ínye, sem a szája, mert éjszaka pl minden gond nélkül eszik. Valami ötletetek van esetleg? Vagy járt valaki hasonlókèppen?
Az enyém akkor kezdte ezt csinálni, amikor növekedésnek indult a foga. Éjjel evett, mert akkor nem érzi úgy a fájdalmat, nappal meg Dologél/Dentinox/figyelemelterelés kellett.
Még mindig ezt csinálja, ha épp jön a foga. Amikor van egy kis szünet két fog között, akkor semmi gond, aztán kezdődik elölről a küzdelem.
Szinte tuti hogy a folyási sebesség más mint amikor szopizik. Hogy gyorsabb/lassabb-e, innen nem lehet megmondani. Kb 2-3 hónaposan váltottunk mi is folyási sebességet (MAM) a csak tápszeres gyerekemnél.
Ugyanakkor az a tanács általában hogy ha szoptatni is akarsz mellette akkor maradjon a leglassabb folyású...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!