Hogyan szoktassam át tápszerre?
Figyelt kérdés
A tápszert és a tejpépet egyáltalán nem fogadja el és kezd fogyni a tejem. Nem sokára 6 hónapos.2023. febr. 18. 12:18
11/12 anonim válasza:
"és mondjuk éjszaka megéhezik majd, "
Ennek mi a valószínűsége?
Az anyatejes se azért "eszik" ilyenkor már éjjel mert éhes.
12/12 anonim válasza:
Szerintem van olyan anyatejes, aki éjjel is éhségből eszik. Próbáltam az enyémet leszoktatni az éjjel evésről, amiatt utánanéztem, de úgy láttam, hogy tök átlagos meg normális, hogy éjjel is eszik. Az enyém 8 hónapos, és 1-2x eszik még éjjel.
Én próbáltam neki vizet adni, cumit adni, fél adagot adni, de addig ordított, amíg nem lakott jól. Ha nagyon nem megy a tápszer, esetleg meg lehet próbálni donor anyatejet szerezni vagy most fejni picit, ha esetleg tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!