Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 10 hónapos babát szoktassam...

10 hónapos babát szoktassam még át cumisüvegre és tapszerre?

Figyelt kérdés

10 hónapos a gyermekem, alig van tejem, már csak este és éjjel tud egy kicsit enni. Védőnő szerint adjak tápszert de máskor még az anyatejet sem fogadta el cumisüvegből.

Hozzátáplálással jól állunk.

Eroltessuk a tápszert vagy a maradék anyatej mellé inkább adjak tejterméket és tejpépet?

2020. dec. 12. 14:34
 1/3 Derjaderja ***** válasza:
89%

Elvileg 1 éves korig javasolt mindenképp tápszer vagy anyatej.

De hát pohárbol is ihatja, gondolom amúgy is kap folyadékot valamiből már napközben.

2020. dec. 12. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
9%
Èn nem cumiztatnàm. Esetleg a hozzàtàplàlast lehetne visszafognod kicsit, hogy anyatejet egyen többet a gyerek.
2020. dec. 12. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
66%
Én raszoktatnam a cumisüvegre, semmi nem szól ellene. Szerintem jó ha még reggel este kap tápszert egy éves korig. az én gyerekeim főleg fáradtan nem tudták ekkor még elég ügyesen pohárból inni (és még egy jó darabig nem is tudtak) meg nekem nem voltak elvi problémáim a cumisuveggel.
2020. dec. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!