Amikor eléri a gyerkőc a 6 hónapot rögtön át kell váltani 2-es tápszerre?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt lett 6 hónapos a kisbabám. Hozzátáplálást elkezdtem nála gyümölcsöt eszik csirkével. Most elfogy az 1-es tápszer és vennem kell másikat. Ilyenkor a 2-es tápszert kell már megvenni vagy hogy van ez?2022. nov. 21. 14:17
11/14 anonim válasza:
9 hmm... Nem a logika az erősséged. Nyilván ha tapszeres a gyerek akkor nem szoptatja.
12/14 A kérdező kommentje:
Jézusom. Azért adok neki tápszert, hogy ne haljon éhen, mert ha szoptatnék már rég éhen halt volna, ugyanis tejem az semmi sincsen, de magyarázzál csak, hogy miért így táplálom őt ahogy, amúgy sincsen semmi közöd hozzá.🤦🏻♀️ a többieknek meg köszönöm, akkor egyenlőre nem váltok át. Amúgy is nehezen találtuk meg a megfelelő tápszert, ami nem csikarja a hasát. Félek, hogy a kettestől megint csak rosszabb lenne a helyzet.
2022. nov. 21. 15:20
13/14 anonim válasza:
A 2-es tápszereknek magasabb a vitamin- és tápanyagtartalma.
14/14 anonim válasza:
Az én kislányom egészen 1 éves koráig az egyes tápszert itta, mert egyszerüen nem volt hajlandó mást elfogadni.
Már a doki, védőnő is mondta h kellene váltani, vettem többféle tápszert, másfajta cumit, de hiába.
Makk egészséges, de ugyanolyan makacs kiscsaj lett belőle 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!