Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Azokra az anyákra akik tápszer...

Azokra az anyákra akik tápszert adnak a babának miert mondják hogy lusták?

Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Néha nem csak az anyán múlik. Egy barátnőm kislánya szájpadhasadékkal született. Ők nem tudnak megfelelő vákuumot képezni, így sok esetben szopni sem (van akinek sikerül).

Őt például a nővére vegzálta burkoltan, hogy biztos lusta szoptatni ezért adja a tápszert. És hogy próbálkozhatna jobban. (megjegyzem az első 2 hétben fejt, de nem jött annyi, hogy elég lett volna)

2022. szept. 29. 07:56
 12/13 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló: minden jogod megvan lustának lenni!!! Csinálja minden nő úgy, ahogy neki jólesik.
2022. szept. 29. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Első gyerekes anyukaként elég bizonytalan voltam, hittem a gyerekorvosnak, aki szerint semmi baj sincs, azért hagyja abba hamar a szopást, mert neki annyi elég, vagy nincs is elég tejem. Ömlött, de mindegy. Aztán mire kiderült, hogy izomfeszesség miatt nem volt ereje szopni, már nagyjából mindegy is volt. Szoptatási tanácsadóról nem is hallottam. Értek sérelmek ezzel kapcsolatban a család nőtagjaitól, és olyanoktól is, akiket barátnak hittem. A családtagokkagoktól nem ez volt az egyetlen kegyetlenkedés. A mai napig úgy érzem, ha feljön a téma, hogy puszta kézzel tudnám őket elkaparni élve, még ebbe a sáros, nehéz földbe is. Nem tudtam elengedni. Gondolkodunk azon, hogy hamarosan lehetne egy második gyerekünk. Egyrészt, szerencsére már kevesebbet mernek megengedni maguknak, mert elkezdtem kiállni magamért. (jajj, de bunkó lettem) másrészt pedig, az első félmegjegyzést is olyan fogja követni a következő alkalommal, hogy egy életre elveszem a kedvét. Tudom, tudom, nem kezelem jól. Ez van.
2022. szept. 29. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!