Ügyeleten írhatnak fel receptre tápszert?
Sziasztok. Azzal a tudattal, hogy még van 1 bontatlan dobozzal itthon, boldogan éltem, mikor takarítás közben rájöttem, hogy mégsem, és egy fél dobozzal van itthon kb. Hétfőig nem lesz elég és ha nem muszáj nem venném meg 2x áron. Ha felhívom az ügyeletet, ők írhatnak fel tápszert, mondjuk felhőbe? Az kb 2 kattintás..
Köszönöm ha válaszolsz :)
23. Már felfogtam, páran le írták már elötted :)
24es az nem az embersegen múlik, amire te gondolsz az a felelőtlenség. Valamikor holnap fog elfogyni az a doboz, ami az utolsó volt itthon, de már vettem, ugyhogy nem hagytam még csak az utolsó pillanatra sem.. Hétfőn akartam íratni az orvosával a havi adagot, de a kérdés kiírása elott vettem eszre, hogy valószínűleg nem lesz elég. Nincs olyan hogy tökéletes anya :)
Aki véletlen aggódna a gyerekert, megnyugtatom, nincs veszélyben, éheznie sem kell.
25os, köszönöm. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!