Mikor kezdjek el aggódni a kakilás miatt tápszeres etetés mellett?
Ma 2 hetes a picúrkám, kezdetektől teljes mértékben tápszeres, Milumil HA Optima Start-ot kap.
A problémánk a következő:
Az utóbbi 6 napban beállt napi egyre a székletürítes, amivel nem is lenne baj tápszeres babaként. A széklet állaga az, ami aggaszt, ugyanis elég kemény a kakija és nem kevés sírással erőlködéssel jár neki, hogy szó szerint kipréselje magából az adott mennyiséget.
Nem tudom, hogy ez mennyire normális így?
Mi az a pont, amikor "be kell avatkozni valahogy"?
Tudom még tanulja, szokja a folyamatokat, tudom tápszeres babáknál más, mint anyatejeseknél...de nem érzem normálisnak, hogy minden egyes kakinál ennyit szenvedjen.
Napi 1szer kap BioGaia-t, illetve alkalmanként Espumisan cseppet.
Mióta ügyesebben büfiztetjük, szélmozgás problémák nincsenek szerencsére. Tehát ez a kaki állag ami nagyon nyugtalanító számomra.
2 evés között kap pici babavizet is ezekben a nagy melegekben egyébként.
Előre is köszönöm, ha tudtok valami okosat mondani.
1 év alatt télen-nyáron kell.
Ráadásul,a felszívódását ellenőroztettétek már? Pl az én lányomnak 3-5 csepp kell nyáron is! Mert csak akkor megfelelő a szintje. Természetesen doki ajánlásával,nem magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!