Sinlac a sovány gyerek felhízlalására?
Fél éves kisfiam pont megduplázta a születési súlyát. A gyerekorvos gyakorlatilag a születése óta űzgèl, hogy sovány. Tény, hogy nem kövér, sőt, soványabb mint a társai, viszont 72 cm hosszú, forog minden irányba, erősen próbálgatja a kúszást, jól alszik, nem bukik, nem hasfájós pisil, kakil, figyelmes, mosolygós, nyúl mindenért. A gyerekorvosnak ez egy rögeszméje, már laborba is elküldte, de nem találtak nála semmit. Most a legújabb az az, hogy a gyümölcs pépet, amit adok neki, turbózzam fel ezzel a Sinlac nevű porral. Utána néztem egy kicsit, és amennyire látom, ez nem pont erre van kitalálva. Mindenesetre megvettem, megcsináltam a leírás szerint, de rettenetes íze van.
A fő probléma az az, hogy a gyerek alkalmanként 120 ml tápszernèl nem hajlandó többet enni, naponta ötször eszik, + 1 alkalommal főzeléket, abból 150-200 g-ot.
Másnak van ezzel tapasztalata? Érdemes próbálkozni vele? A gyerek rettenetesen fintorgott meg öklendezett tőle, és nem akarom hogy ebből később baj legyen, mert minden gyümölcsöt és zöldséget amit eddig kínáltam neki, nagyon szívesen fogadta és azonnal ette.
Egyébként így néz ki.
Én nem látom annyira vészesen soványnak, bár valószínűleg elfogult vagyok. Tény, hogy nem egy pufók kisbaba.
Ő 72??
Kép alapján kb. 4 hónaposnak ha mondanám. Hogy a fenébe ér a 3-as pelus eddig egy 72 centis gyereken? Hihetetlen. Rég csípőfazonnak kellene lennie.
Valld be, hogy egy kisebb korit tettél ki.
Ez egy magas bugyipelus
Hagyjad már..
A lányom 4-esből szobatisztult… szóval sokáig (1,5 éves kora utánig 3-asat hordott)
Viszont valóban sovány.
Szintén nehezebben gyarapodó gyerekeim vannak, de ennél mindig husisabbak, méfis csesztettek.
Sinlaccal amúgy nem hízott nekem sem jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!