Melyik a legjobb cumisüveg?
Figyelt kérdés
Van 2 mam anti-colic de kevés, vennék egy harmadikat de más márkára gondoltam. Nektek mi vált be? NUK amit néztem de annyi féle fajta van, láttam 9000-ert is, mondjuk nem tudom, az aranybol van? 😂2022. máj. 3. 17:13
11/13 anonim válasza:
9 vagyok, nálunk elfogadta probléma nélkül. Valamikor 1 hónapos kora körül váltottuk le a Mam-ot. A mai napig csak az Avetet használjuk, 6 hónapos a kicsi lány.
12/13 anonim válasza:
Ha egy bevált, nem érdemes keverni.
Nekünk is volt Mam, meg Avent is, éjjel félkómásan volt, hogy kombináltam őket, aztán nem értettem miért van az össze a tapszer a gyerek nyakában :D
13/13 A kérdező kommentje:
12es 😂😂😂😂😂😂
2022. máj. 3. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!