Melyik a legjobb bébiétel és cumisüveg melegítő is egyben?
Kezdő vagyok, még nem volt kezemben ilyen termék. Találtam olyat, amelynek a leírásában a bébiétel melegítés, illetve úgy értem, hogy, ami nem cumisüvegben van, az az üveg, vagy doboz max 80ml-es lehet. Hát az nem nagy. Most a MAM 5 db-os tejtároló pohár szettjét néztem, (amihez szintén nem látom a leírásban sem, hogy hány ml-es) zöld színű. Tudja valaki, hogy mekkora az a pohár?
Tehát olyan melegítőt keresek, amelyikbe nem csak valami mini Kecskeméti bébikaja üvege fér bele, pláne, hogy nem szeretnék majd üveges kaját vásárolni, tehát az a része nem érdekel.
A mikrohullámú sűtő.
De, ha mindenképpen ragaszkodsz melegítőhöz (szerintem kidobott pénz), akkor a Babymoov Tulip típusú melegítőit ajánlom.
Ja, a poharak meg 150 ml-ek neccesen.
120ml-ig jelölve.
Hát látom én vagyok az egyetlen akinek nagyon hasznos.
Használtan vettem egyet 2500 Ft-ért, ha megyünk wellnessezni akkor tudjak tápszert melegíteni éjjel.
Annyira bejött,hogy már ugyan nem kel éjjel a lányom, de sokáig míg kelt ebben melegítettem neki.
Nem kellett a földszintre levánszorognom a konyhába, így nekem se ment ki az álom a szememből. Reggel ébredés után még mindig ebben melegítem neki. Annyi,hogy lassabb mint a mikró, de van rajta melegen tartó funkció hőmérséklet szabályozással.
huu...Oké, Nem kizárt, hogy nem veszek, meggyőztetek a mikróval.
Köszi, ennek mondjuk leginkább a férjem fog örülni, de belátom így lesz a jobb :D :D
Mindenkinek ment a pont, köszi. :)
(Utolsónak! Nem én voltam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!