Hogyan altassam el a kisfiam este plusz etetés nélkül?
Figyelt kérdés
4 hónapos. Azt mondta a doki 5× adjak neki 160 ml. Az 800 ml összesen. Eszik 9,12,3,6,9 és 11 körül. Minden reggel 9 körül ébred és 11 órakkor alszik el este. 9 kor megvacsorázik, de 11 ig ébren van és sehogy sem tudom elaltatni ezt így magának állította be. Mit tegyek hogy a 6. étkezés kimaradjon. Éhes így kénytelen vagyok megetetni de az már 900 körül van. Számít ez? Sajnálom éhezni hagyni, anélkül el sem aludna. Eddig az volt a baj hogy nem akar enni alig evett 500 ml-t egy időben mert kiderült hogy tehéntej allergiás.2022. febr. 23. 21:43
1/8 anonim válasza:
A tapszerrel is lehet igény szerint táplálni. Ne éheztesd. Te sem ugyanannyit eszel minden nap, neki se kell. Nem gép. Majd lesz megint olyan időszak amikor kevesebb kell neki.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Lehet neki több etetésre van szügsége mint 5.
Megetetem 9 után is és mégsem nagyon kövér baba hanem pont jól dundi.
2022. febr. 23. 22:09
3/8 anonim válasza:
Ùristen. A doki szerint egy 4 hònapos gyereknek el kène lenni napi 12 òràt evès nèlkül?!?! Ennek elment az esze ... Mèg a 10 òra is sok. Elosztanàm az adagjàt több rèszre. Egy kora reggeli/hajnali etetès is belefèrne.
4/8 anonim válasza:
Szerintem felesleges rendben agyalni. Ha éhes adj neki enni és pont. Nincs ott az orvos, nem kell tudnia.
5/8 A kérdező kommentje:
10 órát van el evés nélkül, végig aludja az éjszakát. De ha 9 kor aludna el akkor szerintem is túl sok lenne evés nélkül. Nem a doki van a gyerek mellett 24 órát egy nap hanem én.
2022. febr. 24. 02:29
6/8 anonim válasza:
Kerdezd meg a dokit, o is grammra pontosan ugyanannyit eszik-e minden nap. Komolyan kiakasztò, hogy a gyerekorvosok/vedonok ilyen tanacsokat adnak.
Annyit adj es annyiszor, ahogy ker a babad.
7/8 anonim válasza:
Ha éhes adj neki…
Igaz anyatejesek voltak a gyerekek, de 8-szor ettek nem 5-ször….
8/8 anonim válasza:
Az első 3 hétben számolgattam, hogy hányszor eszik a gyerek, aztán elengedtem. Mikor státuszra jött a védőnő, akkor előző nap töltöttem egy literes kancsóba vizet, hogy legalább egy kb mennyiséget tudjak mondani, ha kérdezi. Ha jól emlékszem, 900-1000ml körül evett akkor, és sose volt kövér baba. Mindig akkor és annyit adtam neki, amennyit megevett, szerintem soha nem volt olyan, hogy 3 óránként evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!