Tápszerváltás, hasfájás, nyűgösség?
2 hónapos császáros babám van. Eddig a Beba Supreme Pro HA 1-es tápszert kapta, de kérésre nagy nehezen írt fel másikat az orvos. Elég hasfájós volt, sokszor bukott is, és amikor jött vissza kajcsi keservesen sírt. Hétfő délután óta a Beba Expert Sensiduo-t kapja. Nem tudom, hogy ennyi idő alatt már érezhető-e a hatása úgymond... :/
Reggel-délelőtt még nincsen gond, általában jókedvű mosolyog. Délutánra már nyűgös, az estét meg hagyjuk inkább. Azt vettem észre hogy néha nehezen büfizik, az éjszakai etetésekkor van hogy sosem, és nem értem miért, hiába próbálom, egyszerűen alszik és nincs büfi. A pukik is elég ritkák. Biogaia cseppet kap születése óta, a császár miatt. Kipróbáltuk az Infacolt, az Espumisant de egyiktől se tapasztaltunk érdemi változást. Nappal csak rajtam alszik, ha leteszem keres és felébred, akárhogy próbálkozom. Ha elmegyünk sétálni persze minden rendben.
Ez az új tápszer sűrűbb. Szebben tudja enni, nem nyeldes akkorákat és nem cuppog le a cumiról. Viszont több részletben eszi meg, sokszor lefordul róla napközben és hiába kínálom nem kell neki, csak jóval később. Esetleg próbáljam meg nagyobb lyukú cumifejjel?
A kakija születése óta sötétzöld, kicsit hígabb, a doki szerint ez nem gond... Egyébként szépen hízik, sőt elvileg sokat is hízik, de a doki szintén azt mondja, hogy ez nem gond. (Pedig 100% tápszeres)
Most délután is sokszor olyan hirtelen elkezd keservesen sírni minden ok nélkül, hogy csak pislogunk. De úgy mint akinek tényleg nagyon fáj valamije. Felveszem és egy fél perc múlva megnyugszik kb. Napközben mikor altattam és fogtam nagyon feszítette magát, volt hogy majdnem lecsúszott a kezemről a kis popója, annyira befeszítette magát.
Éjszaka egyébként eddig szinte minden hang nélkül, teljesen nyugodtan aludt. Most a napokban ez is megváltozott, ficereg, mozog és nyög, nyöszörög álmában is, mintha fájna valamije. :(
Eléggé össze vissza sikerült leírnom a dolgokat, emiatt elnézést kérek, de nagyon fáradt vagyok és cikáznak a fejemben a gondolatok.
Ultrahangra a jövő hét végén megyünk majd, nem ezek miatt megyünk el, hanem mert születésekor tanácsolt a doki egy általános kivizsgálást. Ekkorra kaptunk időpontot.
Hátha valaki tud valami tanácsot adni, hogy mi lehet a baja szegénykémnek? Annyira rossz látni, hogy ennyire kis sírós, nyugtalan baba. Elszomorít, hogy alig látom mosolyogni, nevetni. Persze nem minden nap ilyen, van egy két kivétel, az felüdülés a lelkemnek. :(
Hála istennek minden nap van legalább egyszer kaki, max kétszer. Amúgy azóta nem bukik. A pukikkal szenved szegénykém néha. Illetve ezt a hirtelen keserves, fájdalmas sírást nem tudtam hova tenni. :(
Köszönöm a válaszod!
Kedves Utolsó! Jajj dejó ezt olvasni, hogy vannak/voltak sorstàrsak. Annyira keveset mosolyog, úgy örülnék ha elmúlna végre neki. :( Most pl az éjszaka is felébred etetéskor és alig tudom letenni vissza aludni, feszül nyöszörög. Pedig eddig az éjszakákkal tényleg nem volt gond.
Köszönöm a válaszokat, akkor igyekszem kitartani hátha már nem sok idő kell. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!