Tápszer miatt lehet ?
Kislányom 11 hónapja eszi ugyanazt a tapszert
Első tapszer szerencsére be is vált
Viszont most Nagyin durva szorulása van.
Nem kap édességet,minden nap eszik levest,gyümölcsöt
Este kap tapszert,ritkán reggel is
Lehet hogy a tapszer okozza a szorulást ?
Orvos/védőnő kupot ajánlott,de nyilván nem egészséges napi szinten használni.
Banánt nem eszik
Mandarin a kedvence és a körte. Inkább ezt a kettőt eszi,ezen kívül epres vita tigris püré.
Iszik eleget igen azért gondoltam a tapszerre mert más ötletem nincs.
Szilvalekvárt adok neki már egy hete minden reggel
Aszalt szilva lé,és egyszerűen semmi nem segít
16 hónapos nem tudom van e olyan h genetika miatt
Mert nekem mindig is ilyen gondjaim voltak mióta élek
Vagy ez hülyeség lenne ?
Szerintem a szilvalekvár nem biztos, hogy segít, főleg, ha cukros. Inkább pl üveges szilvapürébe (azt hiszem, a Kecskemétinek van) keverj be zabpelyhet.
(Nekem is nagyon sokáig, éveken keresztül volt ilyen gondom, és a zabpehely teljesen rendbe tett. A gyerekemnél pl babacsintát készítek vele, van, hogy tojáslepényt sütök vele, nagyon szereti és jót tesz az emésztésének.)
+ a folyadékbevitelre figyelj oda, ennyi idősen már 1 liter körüli folyadékra van szüksége a hozzátáplálás mellett. Amennyire lehet, kerüld pl a gyümölcslevet, a víz a legjobb, az is nagyon jól lazítja a székletet. Nálunk amikor sok vizet ivott, naponta 2-3 kaki is volt, és egészen folyékony állagú.
A szilvalekvárba nincs cukor
Én csináltam.
Van is itthon kecskeméti szilva bebietel,kiprobalom holnap.
Most gyumolcslevet adok neki hígítva hátha átcsapja
Akkor ez nem jó ötlet ?
Amúgy csak vizet iszik. De már most nem volt ötletem azért adok neki Sió gyumolcslevet.
Ma kapott már asztalt szilva levet
De azt is úgy hogy beletettem a szilvás gyumolcslébe mert másképp nem volt hajlandó meginni
Ennek az aszalt szilva lények kellene rögtön hatni vagy kell pár nap mire hat ?
Itt írnak néhány tippet:
Nálam a 3 nap volt a lélektani határ, úgy voltam vele, ha 3 napig nincs kaki, utána már gyógyszer kell, mert nagyon bekeményedik. Van, aki a Laevolac szirupra esküszik, szerencsére nekünk eddig nem volt rá szükségünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!