Ha tápszerbe rakom az egy csepp D-vitamint, de nem issza meg a babám az egészet, akkor az olyan mintha nem is kapott volna D-vitamint?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 22:31
1/11 anonim válasza:
Igen. Mellesleg felkenődik az üveg falára, szóval veheted 100%-ban nulla bevitelnek. Inkább cseppentsd a cumijára, vagy közvetlen a szájába.
2/11 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezed? Ha nem issza meg, hogy számítana? Anya vagy, gondolkozz!
3/11 anonim válasza:
Fogsz egy kis kanalat. Pár csepp tápszer, bele a vitamin, gyerek szájába becsempész és tádámmm. 🤦
4/11 anonim válasza:
Valóban célszerűbb lenne kiskanállal beadnod neki.
5/11 anonim válasza:
A gyermekem orvosa (gasztroenterológus) kifejezetten nem ajánlja, hogy kiskanállal adjuk be. Ugyan amiatt, amit írtak. Felkenődik,ott marad.
A szájába kell cseppenteni, az a biztos. Nagyon hamar megtanulja kitátani a száját,csak mindig ugyan azt kell mondani neki előtte.
6/11 anonim válasza:
Én eleinte cseppentettem a szájába, amíg kicsi volt ki is lehetett vitelezni. De egy örökmozgó egy évesnek már ez lehetetlen volt. Így azóta kanállal kapja.
7/11 anonim válasza:
Szájába kell cseppenteni. Örökmozgóval is megy. Csipp csepp egy csepp öt csepp meg tíz, olvad a jégcsap csepereg a víz. Mire elmondod a vigantolos üvegből kicseppen egy csepp. De az eurovitesből hamarabb jön.
8/11 anonim válasza:
Hát nekem meg azt mondták anyatejbe vagy tápszerbe mert zsírban oldódó vitamin és úgy szívódik fel jól. Soha nem maradt olyan a kanál utána.
9/11 anonim válasza:
Mondok jobbat, nekem meg azt mondták, hogy mivel tápszert is kap ne adjam külön a D-vitamint. Mert, hogy van benne. 🤷♀️
Igaz külföldön élek, nem tudom otthon milyenek a tápszerek.
10/11 anonim válasza:
Én reggel egy falat vajas kenyérre cseppentem. Úgy megeszi. Szájába már nem lehet csöppenteni mert nem engedi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!