Van olyan tápszer, ami bevált valakinek a babája hasfájása ellen? Bővebben lent.
Mi kezdtük a Milumil HA Start, de a kaka nehezen jött neki. Orvossal konzultálva váltottunk Milumil HA székrekedés ellenijére, de ennél sem változott a helyzet, fáj a hasa. (Bocsánat nem tudom a pontos nevét, a dobozát pedig már kidobtam).
Holnap veszünk megpróbáljuk a BEBA-s tápit. Nagyon jó lenne, ha abba maradna a hasfájása.
3-mas vagyok. Beba-tól ne lepődj meg ha zöld lesz a széklete mert nálunk is az volt és ismeretségi körben is több anyukánál.
Hasfájásra még próbáld ki a Biogaia és Espumisan kombinációt nekünk az is sokat segített.😊
Beba Expertpro Ha Sensiduo, és nem kell sem az infacol, sem az espumisan, mert attól csak rosszabb volt.
Sűrűbb állagú, mi 2-es (3+) cumisüveg fejjel adjuk, azzal jobban ki tudja szívni, de mégsem ömlik.
Utána is voltak pukik, de közel sem volt olyan rossz a helyzet, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!