Kever valaki két fajta tápszert ?
Kisfiam 3 héttel ezelőttig Beba Sensiduot evett , folyekony széklete volt tőle , kicsipte mar a fenekét is , de ezen kívül semmi hasfajas .
Most a milumil ha optimat eszi , ezzel kremes a szeklet végre , viszont fáj a pocak :(
Ezt két tápszert keveri valaki ? Vagy másfajtát ? Az orvost hagyjuk , nagyon maradi s lenéz amiért tápszeres a baba .
Megviselheti a kicsi veséit, ha 2 tápszert 1 adagban keversz össze.
A sensiduoban van egy probiotikum, ami a milumil ha-ban nincs, vegyél olyan cseppeket, ami ezt a probiotikumot tartalmazza és tedd bele a milumil tápszerbe. Ez segíti, hogy ne fájjon a pocakja. De egyébként is időbe telik az átállás, 2 hét kb mire megszokja a másik tápszert.
Kedves kettes ! Te sötet vagy mint az ejszaka ..
Köszi a válaszotokat ! Vettem BioGaia , kapja már régóta , illetve már 3 hete kapja a milumilt ugye .. total tanacstalan vagyok :(
Ne keverd szerintem,nem tesz jót.
Beba ha sensitivet ajánlom,nekunk nagyon bevált.
Kettes vagyok. Elnézést kérek, valóban elnéztem valamit. Az állatok kategóriát néztem, nem tudom hogy kerültem ehhez a kérdéshez. Remélem elnézik nekem, most így nyugdíjasként kezdtem ismerkedni a számítastechnikával.
A "sötét" jelzőt pedig kikérem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!