Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Nek.tek mennyibe van a tápszer...

Nek.tek mennyibe van a tápszer egy hónapban?

Figyelt kérdés

Tápszeres babakra gondolok.

És hány hónapos?

2021. ápr. 13. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

#6 vagyok. Bocsánt egyáltalán nem akartam azt sugallni, hogy olyan tápszert kellene neki adni, ami nem jó neki. Eszembe sem jutna! Sőt én is azért akartam váltani, mert hasfájós és bár az orvos úgy gondolja, hogy nem a tápszer miatt van, én nem lennék nyugodt ha nem próbálkoznék alternatívával. Az alapesetre gondoltam, amikor a gyermeknek mindegy, milyen tápszert kap.

A "ha kell" épp azért van ott mert szerintem a tápszernek kellene az utolsó dolognak lenni, amin valaki nekiáll spórolni. Eleinte azt is akartam írni helyette, hogy "ha nagyon muszáj".

#10 pedig nálunk (vidéken) a 900grammos volt egy ezres

2021. ápr. 13. 12:41
 12/15 A kérdező kommentje:
11es hol vidéken, én is vidéki vagyok. Azért az durva elmegyek és onnan veszem..
2021. ápr. 13. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A támogatott árnál egy kicsit olcsóbban jutunk hozzá. 12 doboz 18.000 Ft. Ez kb 1.5 hónapra elég. Teljesen átlagos Ha tápszer.
2021. ápr. 13. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

ár és gramm alapján gondolom Prosyneo HA? Az mindenhol annyi.

A sima nem HA Milumil olyan olcsó. De ha van allergiás a családban (nem élelmiszer allergiás, hanem bármilyen), akkor a HA-t érdemes.

2021. ápr. 13. 13:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Értem, én nem láttam különbséget ár szempontjaból,sőt a DM Rossmannba ennél is több és mindegyik drága. Melyikre gondolsz?
2021. ápr. 14. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!