Lenne egy kérdésem? 12hetes vagyok voltam nögyogyasznál ès háziorvos mondta hogy kérjek olyan papirt hogy veszelyesztet terhes vagyok hogy továbbra tudjon tartani táppénzre ki tölkel kérném ilyen papirt?
Figyelt kérdés
ès háziorvos basztat hogy kérjek olyan papirt hogy veszelyesztetet terhes vagyok ès táppénzre javasolt de nem tudom kitől kérjek ilyen papirt ...voltam a nőgyógyásznal ès ö el küldöt a terhesgodozokra ès ök is el kultek nem tudnak ilyen papirt adni ...ès most nem tudom mitcsinaljak ...🥺2021. márc. 26. 11:03
1/8 anonim válasza:
Nőgyógyász tud adni táppénz javaslatot.
2/8 anonim válasza:
A javaslatot a nôgyógyász adja, tôle kérd, az alapján a háziorvos ír ki.
3/8 anonim válasza:
Ha veszélyeztetett terhes vagy, kapsz táppénzes papírt a nőgyógyásztól. Ha nem, menjél nyugodtan dolgozni, azért nem adtak.
4/8 anonim válasza:
Nőgyògyàsz adja, mivel a hàziorvosod nem tudja megàllapìtani, hogy veszèlyeztetett terhes vagy.
5/8 anonim válasza:
Nőgyógyásznak kell táppénz javaslatot adni, ami alapján a háziorvos vesz fel 9-es kóddal táppénzre
6/8 anonim válasza:
Attól függ mi miatt vagy veszélyeztetett. Nekem pajzsmirigy alulműködés miatt mindkét terhességnél a háziorvos írt ki, nem kellett nőgyógyászati javaslat.
7/8 anonim válasza:
A nőgyógyásznál jelezd. Ott kitölt egy papírt, hogy milyen rizikófaktorba tartozol. Ha nem volt indokolt eddig szerintem nem fog kiírni.
8/8 anonim válasza:
19 hetes kismama vagyok.
Nogyogyasz adja ezt a papirt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!