Az éjszakai evésről Te szoktattad le a gyereked, vagy megvártad, hogy magától szokjon le?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 21:31
11/16 anonim válasza:
Magától. 2 évig szoptattam, sokáig kérte éjjel is. Pontosan már nem tudom megmondani, meddig.
12/16 anonim válasza:
A nagy 8 a kicsi 6 hetesen kezdte átaludni az éjszakát. Összetem a két kezem érte. Maguktól, nem is tudom hogy lehet őket leszoktatni? Hagyod ordítani ha éhes? A szívem szakadna még. Én is eszek ha éhes vagyok.
13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, sokan vizet adnak helyette, mert, hogy megszokás miatt kel, és a vízért nem érdemes felkelni.
2020. dec. 18. 08:45
14/16 anonim válasza:
Jaaj 3-as, rólad mintázták a @nemakarokbeleszólni insta oldalt😂
“Jaa, nekem nincs gyerekem és nem is lesz, de tanácsot, aaaazt tudok adni...”
🤮
15/16 anonim válasza:
Nekünk a nőgyógyász tanácsolta, hogy az anyuka pihenése érdekében éjfélkor legyen az utolsó szoptatás, aztán villanyoltás, hogy ne legyen világos ahol alszik, és reggel 6-ig ne kapjon, ha sír akkor sem, és ezt tartsuk be attól a naptól kezdve, ahogy hazavisszük a kórházból. Az anyuka is feküdjön le éjfélkor, semmi TV, olvasás, aludjon el mielőbb. Be is vált mindkét gyereknél. Két éjszaka sírás, a harmadikon csak egy kis nyöszörgés, és attól kezdve átaludták az éjszakákat, soha nem volt baj velük. Később is nagyon jó alvók voltak.
16/16 anonim válasza:
Én azért upvote-oltam a 15-öst, hiszen semmi rosszat nem írt, csak annyit, hogy a dolog működött, és nem lettek tőle rosszabbak a gyerekek, nem lett semmi bajuk.
Viszont a kedves kommentelő nem tudott mit tenni a nagyon okos és tapasztalt, ám meglátásom szerint ez esetben kissé morálisan pánikoló anyukákkal, kismamákkal, akik jól lehúzták a kommentjét.
Ettől ez még nem von le semmit a véleménye értékéből szerintem.
Persze, ha rosszul látom, javítsanak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!