Ki miért döntött úgy, hogy szoptatás helyett inkább tápszert ad a babájának?
Azokat kérdezem, akiknek volt választásuk, nem azokat, akiknek elment a teje, vagy akart szoptatni de nem tudott.
Őszinte válaszokat szeretnék, és értelmes felnőtt módra folytatott beszélgetést. Aki veszekedni akar, az máshol tegye.
19: en nem tudom megérteni, hogy az ilyeneknek, mint te, miért faj, ha valaki amúgy másképp gondolkodik?
Most a mondandod egyéb tartalmat nem kommenteken, mert gusztustalan.
6-os vagyok.
Kedves 9-es, szuper hogy neked nem kellett fejned, ettől függetlenül másnak szüksége lehet rá. A fiam születését követő 1 héten PIC osztályon voltunk, ahol nem engedték, hogy mellre tegyem, ezért fejnem kellett, mert a tejre szüksége volt. Nem tudom ki lehet-e ebből következtetni, de cumisüvegből kapta az Én tejemet több, mint 1 héten keresztül és bármennyire hihetetlen, ezt szokta meg.
Így aztán itthon már hiába próbáltam szoptatni, Ő inkább cumisüvegből igényelte :)
És tudod, ezért kellett fejnem, de neked gratulálok.
A mellemet pedig én speciel a férjemnek sem engedem 'piszkálni' semmilyen szituációban, mert attól is ráz a hideg :D
Úgy értettem azt, hogy nem volt kecmec, hogy adtam egy esélyt a dolognak, meg elég gátlásos vagyok, mármint olyan értelemben, hogy nem vagyok túl határozott, nem mertem azt mondani, hogy nem fogok szoptatni, mert tudtam, hogy onnantól elkaszáltam magam a nővérek előtt, és megy majd a pofavágás meg a flegmázás 3 napig. Úgyhogy megpróbáltam, de nem ment végül hosszútávon. Csak azért bánom, mert tudom, hogy mi miatt van ez bennem. De egyébként sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mióta tápszeres, minden szempontból kényelmesebb, és jobb mindkettőnknek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!