Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Nem eszi meg a kívánt mennyisé...

Nem eszi meg a kívánt mennyiséget, baj?

Figyelt kérdés

A fiam 7.1 kilós lett a napokban, 4 hónapos.

Napi 6 alkalommal 150 ml-t eszik mivel nagyjából átalussza az éjszakát ezért az esti 2 alkalom kimarad.

Hajnal 5 körül kezdi aztán kb 3 óránként eszik, este 8-9 között vacsi ez csak 6 alkalom akárhogy is nézem.

Nem valami kövér baba, már-már vékony, hosszú, viszont nem tudok 150 milinél többet leszuszakolni a torkán, örülök ha a 150 megvan, a végén már úgy erőltetem....

Viszont ezzel így nem fedezem a kg/150 ml elvártat.

Pisil rendesen, kaki napi egyszer van, néha kimarad egy nap. A kutacsa nincs beesve, és súlyra hozza az elvártat, de ránézel és nem egy hurkás babát lát az ember.

170-180 milit kellene innia egy nap, napi 6 étkezéssel.

2020. szept. 14. 04:12
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
A dobozon feltüntettet adag, ajánlott adag. 150/kg is ajánlott, minden gyerek más és más. Teljesen jól eszik a gyermeked, a súlya tökéletes. Ha a védőnő stresszel, ne idegeskedj, a védőnők már csak ilyenek.
2020. szept. 14. 06:26
 2/3 anonim ***** válasza:
86%

Amíg havonta gyarapodik nem kell aggódni. A felnőttek étvágya is más és más, egyénüggő.

A kívánt mennyiség számára a 150 ml, ne a tápszergyártó kívánalmának felelj meg, hanem a gyerekének.

2020. szept. 14. 07:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Megpróbálok nem stresszelni ezen, köszi. Én felpontoztam mindenkit.
2020. szept. 14. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!