Szopizás után nem fogad el cumisüveget a 3 hónapos kislányom. Másnál is történt hasonló?
Szopizás után összefogja az ajkát és sehogy sem eszik tapszert, csak egy idő után amikor még jobban megéhezik hajlandó megenni. Ezzel az a baj, hogy az etetések így van hogy órákig tartanak. Mam cumisüvegből eszik, már a méretét is kicseréltük, nem-e lehet hogy a cumi formája zavarja, mert nem hasonlít cicire?
Volt valakinél hasonló, és ha cseréltetek cumisüveget melyikre cseréltétek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Akkor etesd simán tápszerrel. Nyilván sokat tehettél ha nehezedre esik fél óra múlva megint cicire tenni szopi helyett.
Akik írtuk hogy ciciztetesd igény szerint csak segíteni akartunk, hogy tudj szoptatni. Ezek szerint nyilván nem az a cél
Aki nem a kérdésre az legyen kedves ne is írjon. Különben is senkinek semmi köze ahhoz ha úgy is lenne ahogy írtátok, magánügy.
Még mindig cumisüvegen a hangsúly!
Nalunk ugyanez a gond. Nem akarja a tápszert a cumisüveget sem. 10 hónapos és hiába van tejem már csak víz és este éjszaka az semmi..
Ha valaki elmondja mivel lehet segíteni az etetést tápszerrel, mi emlékezteti a cicire a gyereket, azt én is megköszönném....
Köszönöm én is a segítséget. 14es voltam.
Az a kérdésem, hogy teljes cumisüveget kell venni, vagy van külön itató cumi, amit más üvegre is tehetek?
Bocsánat hogy idepofátlankodtam a kérdés alá..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!