Tápszer után kell víz?
Figyelt kérdés
Anyatejet is eszik a babám, de sajnos pótolni kell. Anyósom és az enyém is azt mondta hogy adjak neki vizet utána, mert a tápszeről szomjasabbak. Viszont nem említette se a védőnő, se a doktornő, igz nem is kérdeztem eszembe se jutott.
Ez tényleg így van?
Ha igen, mennyi vizet adjak neki?
3 honapos.
2020. máj. 6. 08:53
2/7 anonim válasza:
Nem kell. Próbáld meg persze, hátha szomjas, ha nem igényli úgysem fogja elfogadni. A fiam sosem kérte, egészen addig míg el nem kezdtünk hozzátáplálni.
3/7 anonim válasza:
Nem kell. Hiteles forrás:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Bukás után szoktam kínálni vízzel, mert fehér trutyis marad a szája. Iszik egy két kortyot és annyi, máris tiszta a szája.
2020. máj. 6. 09:26
5/7 anonim válasza:
Nem KELL, de ha szomjas, adj neki. Babám 100% tápszeres, nagyon vízigényes, orvos és védőnő engedélyével babavizet iszik. 6 hónapos lesz.
6/7 anonim válasza:
Én hozzataplalasig nem adtam neki vizet. Szerintem nem kell
7/7 anonim válasza:
Húgom itatta vízzel mind a 3at. Felnőttek, semmi bajuk.
Én szoptattam, úgyhogy saját tapasztalat nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!