Mit adjak neki tapszer helyett . Vagy mit csinaljak?
Adott egy 6 honapos baba
Napi 5x eszik abboo ketszer kanalas etelt
Tobbszor nem kel meg neki nem igenyli
A tapszert egyaltalan nek eszi!!!
Sem masik uvegbol masmilyen cumival se.. .. barmit keverek bele 10ml nel tobbet nem eszik
Szoval a tapszeres etkezesei az sima viz
Mit csinaljak hogy meg egye?? Napi 2 kaja az nagyon keves
Mar kb 20fele tapszert probaltunk es egyik se kell neki !!
58%os,a te válaszaidra senki sem kíváncsi.
Tápszert 2 éves korig ajánlott adni, a fiam pedig 3 éves koráig nagyon szerette.
35 éve az én anyukámnak azt mondta a gyerekorvos, hogy altasson meg tejet, és a túróhoz (krémtúró jellegű) keverjen gyümölcsöket. Amikor nem főzeléket ad. Szintén olyan 6 hónap körül volt a lázadásom, bár én előtte is csak egyféle tápszert voltam hajlandó megenni.
Jelentem, rendben felnőttem.
Ez esetben én megprobálnék minden kajájába tápszert rakni.
Van sokféle gabona : rizspehely, zabpehely, griz, 7 gabonás pép. Ezeket tápszerrel kikevered és hozzá gyümölcs, zöldség.
Pl
Reggelire zabkása 50 ml tápszerrel + gyumolcs
Ebéd rizs + husi + botmixereleskor 30 ml tapszer higitani
58%-os válaszaival ne foglalkozz,biztos egy unatkozó tini.
6 hónaposnak még kell valamilyen tejalapú táplálék. Ha nem fogad el egyfajta tápszert nem szabad azonnal váltani,próbálkozni kell. Nem tudom mit tennék ,valószínűleg tehéntejet adnék neki csak ugye az nem olyan jó de az hogy minden étkezése kanalas legyen az sem jó. Vannak ezek az ízesített folyékony tápszerek,azzal próbálkoztál már? Humana Baby Fittet kipróbálnám a helyedben és ha azonnal nem fogadja el ne add fel.
Koszi mindenkinek :)
Hat nagyon max 9honapos koraig akarok tapszert adni utana semmikeppen
2nel tobbszor meg nem fogadja e a kanalas kajat szoval az is kiloove :/
Ha a kajaba belekeverem a tapszert akkor azt sem eszi meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!