Tudnátok ajánlani (HA) tápszereket székrekedésre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos a 6 hetes, tápszeres kislányom székrekedéssel küzd. Milumil HA Starttal kezdtünk, amit javaslatra leváltottunk Beba HA Sensitivere (nem lakott jól a Milumillel). A Bebával még rosszabb lett neki ez a probléma. Ezután következett a Lactogen Harmony, amit tegnap este kezdtünk el, de úgy bepirosodott a kis arca, hogy nem tudom még teljesen eldönteni, hogy a tápszertől vagy szimplán elfeküdte.. Egyelőre kivárunk, de ha bebizonyosodik, hogy a tápszer lesz a ludas, muszáj ismét váltanunk. Kamillatea, Mecsek babatea, Biogaia, társai nem váltak be. Kérlek, ha tudtok, ajánljatok székrekedésre való tápszereket. Előre is köszönöm a válaszokat! :)2020. márc. 24. 08:21
11/14 anonim válasza:
Remelem beválik majd. Amúgy a beba ha-tol az en fiam is kiütéses lett és a milumil komfort 1-tol nem. De ezt neked kell eldontened. Nekünk a ha valamiert egyik márkabol se jött be. De minden gyerek más.
A 6 hetes kontroll miatt ne aggódj. Gondolom a csiposzuresre gondolsz.
12/14 anonim válasza:
9 es vagyok.Amit én ajánlottam,abba van HA is.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
A kiütések meg a pirosság a Milumiltől és a Lactogentől lettek. A Beba HA Sensitive pedig még jobban megfogta a székletét.. :(
Igen, a csípőszűrésre, meg úgy alapból az egész vizsgálatra, mert korábban volt neki egy ciszta, amit követni kellene.. de így azt sem nézik. A székrekedés és a kiütések miatt jó lenne, ha a megnézné a gyermekorvos és konzultálhatnék vele. :(
2020. márc. 24. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!