7hetesen mennyit és hányszor evett a babátok? Felkelt még éjszaka?
2 kiló 7 hét alatt?! Jesszus...
7 hetesen kb 100 miliket evett, gyakran meghagyta. Napi 7-9 alkalommal, és igen este is. 4 kilóval született ő is, nem tudom már mennyi volt 7 hetesen, de nem 6 az tuti..
Első vagyok, amúgy az, hogy 6x eszik egy alig 2 hónapos, egyáltalán nem sok. Én nem értek a tápszeradagoláshoz, de szoptatni legalább 8x kell egy nap, ha a táp sok, lehet többször kellene kis adagokat adni, hátha tényleg fáj a pocakja...meg ugye azt idő is neki megemészteni, nem úgy mint a tejet.
És valóban, sokszor csak ölelgetésre, szeretgetésre vágynak...mondjuk ez alap szerintem :)
Sokat. 120 milit evett 2 óránkènt. Nem hittem el, hogy éhes. Majd 1 hónap múlva tápszercsere (Beba -> Milumil) és rögtön beállt a 3 óránkénti evés, ráadásul kevesebbet is evett. Konkrétan az 1. adagnál az új tápszerből bealudt az evés végén és 2 napig csak evett és aludt. Addig nem sokat aludt nappal, azt is csak kézben. Úgyhogy éhes volt! Egyébként 3570-el született és 4,5-5 között volt 7 hetesen pontosan nem emlékszem.
A kislányom 6x 100 milit evett ennyi idősen, ebből 1 vagy 2 éjszaka volt. Pici volt, 4 kg se. Kerek 3-al született.
Amúgy van ilyenkor egy növekedési ugrás is.
100-150 közt evett kb amikor sokat.. közben meg 60-70-et is.
/ aggódtam elég-e a tejem.. méregettem néha)
Általában 6-8 nagy "étkezés" volt.,., majd több kisebb is
Olyan8 hetesen elkezdze h este 10:30-11 kor felkelt akkor én még nem aludtam, majd 5-5:30 kelt.
Én ezt átalvásbak vettem.
Majd jönni kezdett a foga 4 hósan.
Onnan 2-szer kelt egészen 1 éves koráig (6-8 szoptatás)
Itt 14 hónapos korára átállt 1 ébredésre..napi 3-4 szopira...
Kislányom 7 hetes. Napi hatszor eszik, és annyit, amennyi kell neki. Őt nem lehet túletetni, ha jóllakott, összeszorítja a száját és nincs tovább, akármit csinálok.
Szóval általában 140-160 ml-t eszik meg.
De pl tegnap egyszer csak 100ml-t evett meg, a következő evésnél lement a 160 ml, és még éhes maradt. Csináltam még 60 ml-t, abból 50 ml letolt még.
Nem hasfájós szerencsére.
3600 g volt a születésnél, most 4700 g.
3700 gramm volt születesnél, csak elírtam. Most voltunk státuszon, 7 hét alattt pontosan 1 kg-t gyarapodott.
(Előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!