Laevolac szirup meddig?
Új tapszert kap a babocánkn(milumil ar optimat) bukása és étvágytalansága miatt kellett váltani, amikor már 24 órája az új tapszert kapta olyan lett a kakija mint a gumi, szó szerint. Megfogtam és a kezem nem lett kakis kicsit se. Másnap voltunk pont a doktornál és a laevolacot mondta 2*5ml de meg csak 3 hónapos múlt és a max elvileg az 5ml. Nem lehet tőle baja ? Ha a doki mondta akkor biztos lehet adni nem ? Meddig adjam neki 2*? Azt se akarom ha abbahagyjuk akkor kemény legyen. (Pukicsővel alig jött ki és nagyon fajt neki és iszonyatosan sírt.)azt mondta a doki h nem tud hozzászokni és lehet neki adni. De azt nem mondta h meddig.
Már az első adag után 12 órával szépen jött a jó állagú kaki és napközben is erőlködés nélkül tud kakilni. A 2. Adag után 6 órával jött a kaki.
Vizet pótoljuk mert az kell h hasson és amúgy is fontos inni.
Ki fogod tapasztalni,meddig kell adnod.
Nekem 7,5 hónapos a kisfiam. Szintén tápszeres. Szenvedett a kakival ő is,szélcsöveztük.
3 hónapos volt ő is,mikor a védőnő ajánlotta a Laevolac-ot. Nekünk az segített. 5 nap után beállt a széklete spontán napi 1-re. A védőnő egyébként azt mondta,1 hétig kapja folyamatosan,de az 5.nap után már nem volt rá szükség.
Amióta meg hozzátáplálunk,naponta többször is van széklete.
És ne félj,tényleg nem tud hozzászokni.
Köszönöm a választ, megnyugtatotál egy kicsit 😊
Azon rágódom hogy csak 1x vagy 2x adjak neki vagy meddig adjam 2x.
Szerintem megpróbálom h 2-3 napig 2x utána 1x és remelem hamar beáll nála is.
Pukizni pukizgat eddig azt sem szóval remelem csak nem emésztette meg annyira h tudjon kakilni. Mert régebben meg pukizni is csak szelcsővel tudott.
Ne aggódj,be fog állni. Jó lesz,ahogy eltervezted,és meglátod,beválik-e.
Az jó,hogy adsz neki vizet,az is lazítja a székletet. Az enyém nem fogadja el a vizet,édes-kömény teát ivott ízesítés nélkül. Most már kap bébi gyümölcs teákat és 100 %-os gyümölcsleveket hígítva babavízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!